FOR PRIVATE

"Many see themselves falsely as caterpillars even though they could spread

their butterfly wings and fly. My job is to make the beauty inside visible.

Let me help you to visualize self-confidence!"

Kuvat: Studio Helios Raahe 

PALVELUT

Onko ikuisuusongelmasi epäorganisoitu, täysi vaatekaappi, josta et ikinä löydä päällesi mitään sopivaa? Onko shoppailukäyttäytymisesi epäloogista, samaa vanhaa toistavaa tai täyttä hakuammuntaa? Tarvitsetko stailauksen päästä varpaisiin vaikkapa tärkeää juhlatilaisuutta, treffejä tai uutta työpaikkaa varten?

 

Kaipaatko piristystä tyyliisi, toimivampaa arjenhallintaa ja kohotusta itsetuntoon? Miltä kuulostaisi, jos pelkästään pukeutumalla oikein, näyttäisit muutaman kilon hoikemmalta? Palveluideni avulla voit säästää niin aikaa kuin rahaa, kun et enää joudu kuluttamaan ikuisuuksia miettien mitä pukea päälle ja miten näyttää hyvältä.

 

Jos haluat jotain aivan erityistä kehyksiin itsellesi tai lahjaksi vaikka puolisolle, voimme valokuvata stailauksen lopputuloksen mieleisessäsi miljöössä. Yhteistyökumppanieni kautta onnistuu myös sinun vartalollesi ja

persoonallesi täydellisesti istuvien vaatteiden teetätys.

HINNASTO

Personal Shopper: 

Sinun luksushetkesi arjessa. Löydä sinun persoonallesi ja vartalollesi sopiva, upea tyyli. Helppoa ja vaivatonta; sovitat vain edeltäkäsin sinulle valitsemiani vaatteita ja kokonaisuuksia. Samalla saat käsityksen siitä, minkä malliset vaatteet ja mitkä värit tuovat sinut esiin parhaimmillasi. Pukeutumisvinkit saat halutessasi sähköpostiisi kirjallisena. Shoppailun kesto asiakkaalle noin 2h. sis. haastattelun ja valmistelun Hinta: 245 €

Vaatekaapin siivous: 

Selkeä ja siisti vaatekaappi on sinun oikotiesi helpompaan ja stressittömempään arkeen. Opit rakentamaan vaatekaappisi sisällöstä sinulle edustavia kokonaisuuksia ja saat tyylivinkit, joita voit hyödyntää jatkossakin. Vaatekaappisi sisältö selkiytyy, kun lajitellen vaatteet säilytettäviin ja pois vietäviin. Saat suosituksen ostoksista seuraavalle shoppailureissulle, mikäli vaatekaapistasi puuttuu jotain olennaista. Tyylivinkit saat halutessasi sähköpostiisi kirjallisena. Kesto asiakkaalle noin 4h. Tämä palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen! Hinta: 245 €

Kapseli-vaatekaappi:

Täydellinen ratkaisu moneen tilanteeseen. Esimerkki 1. Vaatekaappisi pursuaa vaatteita ja sieltä on mahdoton löytää päälle mitään? Esimerkki 2. Haluat olla ekologinen ja omistaa vain tarpeellisen ts. haluat helpon ja kompaktin, helposti yhdisteltävän garderoopin. Tarpeesi mukaan valikoin ja yhdistelen sinulle monikäyttöisen ja tehokkaan minivaatekaapin töihin, matkalle tai vaikka vapaa-aikaan. Voidaan toteuttaa joko olemassaolevista vaatteistasi tai vaateliikkeen vaatteista. Asiakkaalta vie aikaa max. 2 h. Hinta: 190€.  

Muodonmuutokset: 

Voidaan toteuttaa joko osittaisina-, tai kokonaisvaltaisempina muutoksina. 1.asteen muodonmuutokseen kuuluu meikki,kampaus ja kokonaisuuden rakentaminen omista vaatteistasi. 2.asteen muodonmuutos sisältää hiusten leikkauksen, meikin ja kokonaisuuden suunnittelun vaateliikkeen vaatteista. 3. asteen muodonmuutos on täydellinen muodonmuutos sisältäen hiusten värin ja leikkaamisen sekä meikin ja vaatekokonaisuuden valitsemisen vaateliikkeestä sinua varten. Kaikki muodonmuutokset sisältävät alkuhaastattelun ja tyylivinkkejä. Hinnat alkaen 245 €.

Upea sinä: 

Ikimuistoinen ja voimaannuttava, henkilökohtainen kokemus, joka tuo esille sinut upeimmillasi. Päivä, jonka pääosassa loistat sinä. Sinun mieltymyksesi, toiveesi ja se mitä haluat itsestäsi kertoa määrittää kuvauksen tyylin ja tarinan. Sisältää meikin, kampauksen, stailauksen, vaatetuksen lainattuna/vuokrattuna ja valokuvauksen. Hinnat alkaen 550 €.

Kysy lisää tai varaa aikasi tästä.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Huom! Jos päiväajat eivät sovi sinulle, iltastailaukset ovat mahdollisia sovittaessa! Voit myös soittaa ja kysyä tarjouksen haluamaasi tyylipalveluun, mikäli sitä ei löydy listalta. Muokkaan mielelläni sinulle sopivan paketin budjettisi ja tarpeesi mukaan!

Liikkuvat kampaamopalvelut: Hinnasto tulossa myöhemmin.

 

YHTEISTYÖKUMPPANIT

 Maarit Paasimaa, ompelimo KaunisOmmel

Suvi Marjala, Studio Helios

Liity postituslistalleni ja pysyt aina ajantasalla!