FOR PRIVATE

"Many see themselves falsely as caterpillars even though they could spread

their butterfly wings and fly. My job is to make the beauty inside visible.

Let me help you to visualize self-confidence!"

Kuvat: Studio Helios Raahe 

PALVELUT

Onko ikuisuusongelmasi epäorganisoitu, täysi vaatekaappi, josta et ikinä löydä päällesi mitään sopivaa? Onko shoppailukäyttäytymisesi epäloogista, samaa vanhaa toistavaa tai täyttä hakuammuntaa? Tarvitsetko stailauksen päästä varpaisiin vaikkapa tärkeää juhlatilaisuutta, treffejä tai uutta työpaikkaa varten?

 

Kaipaatko piristystä tyyliisi, toimivampaa arjenhallintaa ja kohotusta itsetuntoon? Miltä kuulostaisi, jos pelkästään pukeutumalla oikein, näyttäisit muutaman kilon hoikemmalta? Palveluideni avulla voit säästää niin aikaa kuin rahaa, kun et enää joudu kuluttamaan ikuisuuksia miettien mitä pukea päälle ja miten näyttää hyvältä.

 

Jos haluat jotain aivan erityistä kehyksiin itsellesi tai lahjaksi vaikka puolisolle, voimme valokuvata stailauksen lopputuloksen mieleisessäsi miljöössä. Yhteistyökumppanieni kautta onnistuu myös sinun vartalollesi ja

persoonallesi täydellisesti istuvien vaatteiden teetätys.

HINNASTO

 

Personal Shopper: Suunnittelen haastattelun pohjalta sinun persoonallesi sopivan tyylin ja pääset sovittamaan edeltäkäsin valitsemiani vaatteita ja kokonaisuuksia. Samalla kerron minkä malliset vaatteet ja mitkä värit tuovat sinut esiin parhaimmillasi. Pukeutumisvinkit saat halutessasi sähköpostiisi kirjallisena. Shoppailun kesto asiakkaalle noin 2h. Hinta: 245 €

Vaatekaapin siivous: Rakennan haastattelun perusteella vaatekaappisi sisällöstä sinulle edustavia kokonaisuuksia ja saat tyylivinkkejä. Siivoamme vaatekaapin sisällön lajitellen vaatteet säilytettäviin ja pois vietäviin. Annan suosituksen ostoksista seuraavalle shoppailureissulle, mikäli vaatekaapistasi puuttuu jotain olennaista. Tyylivinkit saat halutessasi sähköpostiisi kirjallisena. Kesto asiakkaalle noin 4h. Hinta 245 €. Tämä palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen!

Kapseli-vaatekaappi: Tarpeesi mukaan valikoin ja yhdistelen sinulle monikäyttöisen ja tehokkaan minivaatekaapin töihin, matkalle tai vaikka vapaa-aikaan. Voidaan toteuttaa joko olemassaolevista vaatteistasi tai vaateliikkeen vaatteista. Asiakkaalta vie aikaa max. 2 h. Hinta 190€.  

Muodonmuutokset: Voidaan toteuttaa joko osittaisina-, tai kokonaisvaltaisempina muutoksina. 1.asteen muodonmuutokseen kuuluu meikki,kampaus ja kokonaisuuden rakentaminen omista vaatteistasi. 2.asteen muodonmuutos sisältää hiusten leikkauksen, meikin ja kokonaisuuden suunnittelun vaateliikkeen vaatteista. 3. asteen muodonmuutos on täydellinen muodonmuutos sisältäen hiusten värin ja leikkaamisen sekä meikin ja vaatekokonaisuuden valitsemisen vaateliikkeestä sinua varten. Kaikki muodonmuutokset sisältävät alkuhaastattelun ja tyylivinkkejä. Hinnat alkaen 245 €.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Huom! Jos päiväajat eivät sovi sinulle, iltastailaukset myös mahdollisia sovittaessa!

TULOSSA KEVÄÄLLÄ: Ihana ja erityinen stailaus+valokuvaus-kokonaisuus. Juuri sinä olet kaunis ja vahva; sinun tarinasi on arvokas. Kokemus, jota et unohda!

Liikkuvat kampaamopalvelut: Hinnasto tulossa myöhemmin.

 

YHTEISTYÖKUMPPANIT

 Maarit Paasimaa, ompelimo KaunisOmmel

Suvi Marjala, Studio Helios

Liity postituslistalleni ja pysyt aina ajantasalla!