Search
  • niinalumisalmi

5 asua positiiviseen päivään

Tyylin piristävä vaikutusMilloin sinä viimeksi pukeuduit nätisti? Mahdollisesti erityisiin juhliin, treffeille tai kun kävit ystävien kanssa ulkona? Yleensä näihin tilanteisiin, mihin liittyy kaunistautuminen, liittyy jotain positiivista ja odotettua. Olet hyvillä mielin, itsevarmempi kuin tavallisesti, olosi on positiivinen ja virkistäytynyt.


Kokeillaan käänteistä tapaa. Mitä jos silloin kun on etätyöpäivä, kotipäivä tai sinun pitää vain käydä lähikaupassa ja postilaatikolla, pukeutuisitkin kauniisti? Mitä jos säästelisit parhaita, kauneimpia vaatteitasi vähemmän ja heittäisit kalsarit päälle vain mökillä?


Entä jos huijaisit aivot uskomaan, että on tulossa upea ja erityinen päivä. Joka kerta nähdessäsi itsesi peilistä voisit todeta, että vau. Hymy kasvoillasi saat muilta kehuja ja kohteliaisuuksia. Kyllä, pukeutumisella on varmasti piristävää vaikutusta päivääsi!


Testasimme käytännössä millainen vaikutus pelkällä tyylimuutoksella tai vaatteiden vaihtamisella voi olla ihmisen oloon.


Päivä 1


Keltainen,piristävä tyyli, voimaväri

Pukeudu päästä varpaisiin väriin, josta pidät. Nudesävyt, valkoinen ja harmaa ovat super tyylikkäitä ja sopivat selkeän ystävälle. Pastellit antavat pehmeän naisellisen vaikutelman. Puhdas punainen on rohkean valinta. Keltainen piristää. Jos et meikkaa, jätä musta suosiolla pois.Päivä 2


värien yhdisteleminen, pukeutumishaaste

Jos sinulta löytyy bleiseri, pue se päällesi. Bleiserin paikan voi tarvittaessa ottaa tyylikäs ohut neule tai liivi. Liivi on kesäkuumalla erinomainen tyylin kohentaja.

Yhdistele toisiinsa sopivia värimaailmoja.


Täältä löydät blogiaiheen, jossa on vinkkejä värimaailmojen yhteensovittamisesta.Päivä 3


mekkotyyli, tyylihaaste

Valitse päällesi mekko. Asun värityskin saa mielellään olla naisellinen. Inspiraatiota mekkoasuun voit etsiä täältä. Kylmemmän ilman yllättäessä vinkkejä löydät täältä.
Päivä 4


silmien korostaminen, tyylihaaste

Etsi kaapistasi jotain silmiesi väristä tai väri, joka tuo silmiesi värin esille. Ei muuta kuin peili esille ja tutkimaan, mitä värejä silmistäsi löytyy. Niitä voi olla monia.


Omien värien löytämisestä voit lukea täältä.
Päivä 5


kimallus pukeutumisessa, tyylihaaste

Laita päällesi jotain hienonpaa, kuin mitä normaalisti pitäisit. Kokonaisuudessa saa mielellään olla jotain, mikä kimaltaa. Huom! kimaltava voi olla myös koruissa, jos et muuten löydä mitään.


Täältä löydät vinkkejä siihen, miten tehdä kimalluksesta hieman arkikelpoisempaa.Kokeessa mukanaolleiden mietteitä:"Oli tosi mukava ja piristävä juttu. Bleiseriasu oli kyllä liian kuuma näillä ilmoilla. Mies kehui asuja kovasti."


"Tuntui erityiseltä käyttää mekkoa, jota muuten olen pitänyt vain juhlissa. Kannattaisi kyllä pitää enemmän, kun mekosta kerran on maksanut suhteellisen paljon. Nostatti omaa mielialaa."


"Kimallusasu toimisi ehkä minulle paremmin talveen. Lapset kehuivat hienoksi bleiseripäivänä ja tunsin itsekin oloni tyylikkääksi. Mekkotyylissä oli kotoisa ja mukava olo."


"Mies kyseli, että oletko johonkin menossa tänään :D Oli vähän itselläkin juhlatunnelma"


"Etätöissä ei kauheasti muilta saanut kommentteja, mutta oma olo oli kyllä kiva, kun oli kerrankin nättinä"Haastan sinutkin kokeilemaan samaa. Kerro ihmeessä, miltä tämä sinusta tuntui! Voit laittaa minulle viestin tai sähköpostia niinalumisalmi@gmail.com. Kokemuksistaan kuvan kanssa tai ilman kertoneiden kesken arvon tyylikartoituksen, joka sisältää vinkkejä sinulle sopivista hiustyyleistä, väreistä ja vaatemalleista.


Jos haluat apua tähän tehtävään, tilaa minulta kätevä ja pukeutumiskriisejä tehokkaasti ehkäisevä kapselivaatekaappi. Kapseli voidaan käydä ostamassa liikkeestä tai koota olemassaolevista vaatteistasi. Ennen heinäkuun loppua tilatuista palveluista saat nyt kesälomatarjouksen -10%. Ole siis nopea! Soita 045-8529121 tai kirjoita niinalumisalmi@gmail.com.

166 views0 comments

Recent Posts

See All