Search
  • niinalumisalmi

5 meikkivinkkiä mustaan pukeutuvalle

Vaikka musta väri vaatteissa sopii harvalle suomalaiselle hyvin, on se kuitenkin väri, jota vaatetuksessa on eniten saatavilla. Moni kokee mustan myös turvallisena ja varmana valintana.


Entä jos musta vaan on lempivärisi, siitä huolimatta, ettei se kuulu parhaimpiin väreihisi? Miten mustan saa näyttämään paremmalta oman värityksen kanssa?


Valitse seuraavista parhaiten persoonallesi tai päivän fiilikseen sopivat meikkausvinkit.


musta pukeutuminen ja meikki

1. Tuo valoa kasvoille


Sysimusta on valon vastakohta. Musta imee valoa itseensä ja mustan kanssa valo tuntuu pakenevan myös omilta kasvoilta. Varjot korostuvat. Tuo siis kasvoillesi runsaasti valoa meikin avulla.


Poskipäät ja kulmien korkein kohta ovat parhaat kohdat korostusvärille. Vaalealla, kauniin kuultavalla värillä silmän sisänurkassa, tuot valoa katseeseen.2. Taio esiin silmiesi väri


Vie katse silmiisi ja niiden väriin rajaamalla tai korostamalla ripsiä kauniisti. Valaisemalla silmän sisänurkkaa tuot valoa katseeseen. Voit lisätä tekoripset tai ripsitupsuja.


Silmien rajaukseen voit valita paitsi mustan, myös vaihteeksi jotain pirteämpää. Ehkä sinulle sopivampi rajausväri olisikin pehmeämpi harmahtava, luumu tai ruskean sävy.5 meikkivinkkiä mustaan pukeutuvalle

3. Muista poskipuna ja/tai huulipuna


Musta saa kasvosi vaikuttamaan kalpeilta. Muista siis, että mustan kanssa on erityisen tärkeää käyttää poskipunaa. Jos et omista poskipunaa, sipaise huulipunaasi myös poskipäille ja häivytä.


Alla olevassa kuvassa näet, miltä yllä oleva meikki näyttää ulkovalossa. Ulkona valokin syö punaa pois, lisää väriä siis runsaalla kädellä, etenkin jos olet menossa miljöökuvauksiin.
4. Valitse oman värityksesi mukaiset meikkisävyt


Valitse meikkisävyistä ne, jotka tukevat parhaiten omaa värimaailmaasi.

Jos esimerkiksi olet utuinen kesä, valitse utuisia sävyjä. Jos taas omat värisi ovat lähempänä syksyä, innoitu ruskan värityksestä.
5. Tee voimameikki


Koska musta on voimakas ja hallitseva väri, älä turhaan kainostele meikinkään kanssa. Luo meikillä joko dramaattinen vaikutelma tai aloita villi väri-ilotulitus.


Muista myös, että mustan kanssa voi pitää hauskaa yhdistelemällä erilaisia materiaaleja ja mustan sävyjäkin löytyy useita erilaisia. Lue lisää vaihtelun tuomisesta mustaan vaatetukseen ja vaihtoedoista mustalle tyylille täältä. Aikuisen naisen meikkivinkkejä löydät täältä.Kiitos aihetoiveesta "meikkityyli mustan kanssa". Olisiko sinulla aihe, josta toivoisin minun kirjoittavan tai ongelma, jonka toivoisit minun ratkaisevan? Tyylikriisin iskiessä, ota yhteyttä: niinalumisalmi@gmail.com tai 045-8529121. Blogin meikit toteutti ihana Tiina Mikkonen, Studio Kauniiksi.
138 views0 comments

Recent Posts

See All