Search
  • niinalumisalmi

7 syytä käyttää stylistin palveluita

Miksi kannattaa ostaa stailauspalvelu vaateliikkeen ulkopuoliselta asiantuntijalta?


stylisti, pukeutumisneuvoja Oulu


1. Vaatekaappisi selkiytyy ja hyödynnät sen tehokkaammin

Vaatekaapin siivous on hyvä tapa aloittaa yhteistyö pukeutumisneuvojan kanssa. Silloin pystyn näkemään, mitä sinulla jo on ja suosittelemaan siihen sopivia täydennyksiä. Oma vaatekaappisi näyttää siivouksen jälkeen selkemmältä ja löydät yhdistelmiä helpommin.


Lue täältä vinkkejä vaatekaapin siivoukseen. Vaatekaapin siivouksen pohjana voit käyttää myös blogiaihetta "5 virhettä pukeutumisessa ja kuinka ratkaista ne".


2. Shoppailu helpottuu

Sinun ei shoppaillessa tarvitse pyöriä ympäri liikettä kantaen mukanasi henkareita. Säästyt myös useiden liikkeiden valikoiman läpikäymiseltä. Sinulle jää vain sovittaminen.3. Hahmotat värimaailmasi helpommin & tiedät mitkä mallit pukevat sinua

Asiantuntijan opastuksella voit löytää oman vartalosi vahvuudet ja oppia korostamaan niitä vaattein. Tiedät myös mitkä värit saavat kasvosi hehkumaan ja tuovat silmäsi esille.


Lue lisää väreistä:

"Omien värien löytäminen"

"Mitkä värit sopivat yhteen"


Omat värit

Mekko @WiwiDesing Finland


4. Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa

Kun virheostokset jäävät ja shoppailu ei enää kuluta jopa päiviä ajastasi, voit säästyä kuluttamasta ja stressaamasta turhia.5. Saat laadukasta ja puolueetonta asiantuntemusta

Haluan antaa sinulle laadukasta palvelua, joka ei pohjaudu ainoastaan muotojen ja värien tuntemukseen vaan sinun persoonallisuuteesi ja toiveittesi kuuntelemiseen. Tämän vuoksi käytän aikaa mm. haastetteluun ja sen jälkeen tehtävään valmisteluun.


Shoppailu ei ole vain shoppailua, vaan saat samalla tyylivinkkejä. En pyri myymään sinulle mitään vain myymisen takia, etsin sinulle parhaat mahdolliset vaihtoehdot vaatteista, merkeistä ja liikkeistä. Saat myös asiantuntemukseni ja ehdottoman rehelliset mielipiteeni.

6. Löydät varmuuden ja ilon pukeutumisessa

Kun vaatteet kaapissasi ovat silmääsi miellyttäviä ja tiedät näyttäväsi niissä hyvältä, koet iloa pukeutuessasi. Sinun ei tarvitse epäröidä ja miettiä liikaa, mitä pistät päällesi.


Lue lisää tyylin sisäisestä merkityksestä täältä.7. Tunnet olosi vaatteissasi kauniiksi ja mukavaksi

Vaatteesi ovat sinun näköisiäsi ja imartelevat sinun vartaloasi. Ne tuovat esille sinun värisi ja olemuksesi parhaimmillasi. Koska näin on, ryhtisi ja itsetuntosikin kohoaa kuin itsestään. Kauniit vaatteet voivat lisäksi tuntua yllättävän mukavilta.Pukeutuminen on ilon asia. Se on itsestään välittämistä ja oman kauneuden arvostamista.

Huom! Ensi viikolla en julkaise blogia, vaan lomailen sen sijaan pari päivää. Sen jälkeen onkin luvassa "positiivinen pukeutuminen"- haaste, johon sinäkin voit osallistua. Jos tulee ikävä, niin ota seurantaan Instagram tilini: https://www.instagram.com/niinalumisalmi/ Ihania kesäpäiviä sinulle!


Kuvat: Minna Asp @MimosArtPhotography.

Korut: @PituWoodellery

Kuvauspaikka: @HirvaskoskenKartano


Yhteistyökumppaneitteni kautta löydät myös mm. valokuvaus- ja ompelimopalvelut sekä graafisen suunnittelijan asiantuntemuksen. Voimme siis toteuttaa sinulle laajan ja monipuolisen repertuaarin palveluita. Oletko jo tutustunut "Upea sinä" kokonaisuuteen joka yhdistää fantasianomaisen stailauksen ja satumaisen valokuvan?


Vaatekaapin siivouksen lisäksi on mahdollista myös rakentaa vaatteensäilytystila, joka vastaa paremmin tarpeisiisi. Ota yhteyttä soittamalla 045-8529121 tai lähetä viesti ja kysy lisää täältä.


83 views0 comments

Recent Posts

See All