Search
  • niinalumisalmi

Eroon kokomustasta ilmeestä

Onko kaappissasi hyvin yksivärinen tunnelma? Ostatko kaupasta vain mustaa? Löydä tie ulos kokomustasta ilmeestä ja tee siitä persoonallisempi.Tuo asuusi elämää yksityiskohdilla


Piristä mustaa jollain muulla värillä asusteissa, yläosassa, yksityiskohdassa

Yksityiskohtina räväkemmät väritkin voivat tuntua sopivilta, vaikka et niitä isompina pintoina voisi kuvitellakkaan pitäväsi.Hanki vaate monivärisellä kuosilla


Kevennä mustaa valitsemalla vaate, jossa mustan lisäksi on yhtä tai paria muuta sinulle tarpeeksi tuttua ja helpolta tuntuvaa väriä. Valkoinen ja musta ovat kuin luodut toisilleen.


Jos kavahdat kirkkaanvärisiä vaatteita ei kannata alottaa ostamalla jotain itselle ihan täysin vierasta. Se sijaan väriä voi olla vaikka ranteen ympärillä.Valitse vaihteluksi muu turvallinen väriMuut neutraalit sävyt ja luonnonläheiset sävyt ovat ihan yhtä monikäyttöisiä kuin musta. Monikäyttöisistä ja lähes kaikkeen sopivista väreistä esimerkkinä beige, khaki ja harmaa.
Sininen on hyvä vaihtoehto moneen kokonaisuuteen. Jos olet aina pukeutunut mustaan päästä varpaisiin, tumma sininen on tarpeeksi lähellä totuttua, mutta antaa raikkaamman vaikutelman.Haluatko kuitenkin pitäytyä mustassa?


Se on ihan ok, jos rakastat mustaa yli kaiken. Talvi-vuodenajan edustajille musta näyttää sitäpaitsi upealta. Jos olet kasvosi ja ilmeesi näyttää mustassa väsyneeltä, lisää väriä poskille ja huulille.


Voit myös valita mustan, joka ei ole niin jyrkkä tai joka kallistuu enemmän maantienharmaaseen. Tämä sopii paremmin jos omat luonnolliset värisi ovat pehmeitä.


Kokomustaan vaatetukseen voit tuoda mielenkiintoa valitsemalla sitä erilaisissa materiaaleissa. Pitsi tai läpikuultava materiaali voi olla lempeämpi, koska se jättää myös ihoa esille. Nahka luo ihan erilaisen tunnelman kuin mattainen puuvillatrikoo.


Kaipaako vaatekaappisi pikaisesti piristystä? Jos kaipaat vaihtelua normaaliin arkipukeutumiseen ja apua vaikkapa vieroitukseen mustasta voit pyytää minut avuksi. Erikoistarjouksena (150 € sis. alv 24%) maalis- ja huhtikuun ajan suunnittelen ja muodostan sinulle viiden kokonaisuuden kätevän kapselivaatekaapin. Voit valita haluatko mieluummin ostaa uutta vai asiantuntijaneuvoja oman vaatekaapin sisällön kanssa. Soita 045-8529121 tai lähetä sähköpostia osoitteesee niinalumisalmi@gmail.com87 views0 comments

Recent Posts

See All