Search
  • niinalumisalmi

Kesävaate syksykäyttöön

Updated: Aug 2, 2021

Löytyykö sinulta kesävaate, jota tulee pidettyä ainoastaan kuumimpina päivinä? Vaikka tänä kesänä on kuumaa riittänyt, yleensä hellepäivät jäävät vähemmistöön Suomen kesässä. Siksi olisi hyvä saada kesäkauden vaatteet käyttöön monipuolisemmin. Ota kaapissasi oleva kesäinen lempivaate syyskäyttöön.


Miten kesähepenen saa kesytettyä syksyyn? Seuraavissa kuvissa hieman ajatuksia.


Kukkamekon syksyisempi sisko
Kesäinen mekko voi todellakin olla toimiva syysvaate. Jos haluat luoda naisellisen pehmeän kokonaisuuden, kokeile neuletta mekon päälle tai alle. Se mikä sopii parhaiten, riippuu mekon mallista ja neuleen paksuudesta sekä omista mieltymyksistäsi. Kun asustat mekkosi mekkosi väriä syvemmän sävyisillä sukkahousuilla tai syksyn värisillä nilkkureilla, kokonaisuus ei ole niin hempeän kesäinen.Käy katsomassa helteiden jälkeiseen viileyteen paremmin sopivat hellemekkovinkit Instagram-tililtäni tai katso syksyn pukemisvinkit maximekolle blogistani täältä.Vaaleansininen verkkosukilla


Kevyt paitamekko muuntuu pitkän malliseksi puseroksi helposti vain jättämällä alaosan napit auki.Farkku on materiaalina helposti yhdisteltävä ja klassinen. Verkkosukilla ja paksulla nahkavyöllä saat rauhalliseen kokonaisuuteen vähän kapina-henkeä. Jos säärten ympäri punottavat kenkänyörit ovat tuntuneet sinusta kidutukselta, housun lahkeen päällä ne ovat huomattavammasti mukavemmat.

Paitapuseromekko on muuten upean monipuolinen vaate. Jos paluu työhön ja työpaikalle on sinulle ajankohtainen, katso täältä vinkit tämän vaatteen hyödyntämiseen työpukeutumisessa.


Leveät lahkeet löytää leopardin
Koska me suomalaiset olemme yleensä aika vaaleita, pehmeät beiget ja nuden sävyt ovat meille sopivempia kuin kova musta. Oikean sävyinen neutraali väri tuo valoa sekä asukokonaisuuteen, että kasvoillesi. Silti tämä tyyli toimisi periaatteessa myös mustan kanssa. Kesällä mukavan viileiden ja ilmavien housujen alle mahtuu syksyllä helposti lisäkerroksia. On siis loogista jatkaa näiden käyttöä!


Toivottavasti löysit itsellesi sopivia ja hyödyllisiä vinkkejä! Mukavaa elokuuta sinulle! Kiitos muuten palautetta antaneille, blogiaihetoiveenne on huomioitu ja ne ovat mukana aihelistallani :)


Onko sinulla toiveita tai ajatuksia blogini tai tyylipalveluideni suhteen? Kerro niistä rohkeasti: niinalumisalmi@gmail.com. Henkilökohtaista stailaus-apua kaivatessasi, ota yhteyttä edeltävään sähköpostiosoitteeseen tai soita 045-8529121.Tanssi kesämekossasi kevyesti syksyyn...
128 views0 comments

Recent Posts

See All