Search
  • niinalumisalmi

Keväisiä tyylimuutoksia ja arjen luksusta

Updated: Apr 13, 2021Tuntuuko sinustakin välillä, että elämästä on kadonnut nautinto? Me yhdeksän yrittäjää halusimme valita toisin; nostaa ajatuksen arjen yläpuolelle ja tehdä jotain hyvässä yhteishengessä, tuoda kauneutta ja iloa tähän hetkeen.

Pääsin suunnittelemaan, organisoimaan ja ohjaamaan tämän upean yhteistyön, jonka tuloksena syntyi paitsi kantajilleen täydellisesti sopivat, persoonalliset ja raikkaat ilmeet, myös uusia kontakteja, ystävyyksiä, ja paljon hyvää mieltä. Blogikirjoituksen ennen ja jälkeen kuvat ovat Mimosart Photographyn käsialaa. Lisää upeaa visuaalista materiaalia löydät kirjoituksen lopusta Photopalvelun videon muodossa.Arjen Luksus- yhteistyön tekijät:

  • Outi valmistaa liikkeessään Chic Pieni Muotihuone tilauksesta vaatteita, jotka ovat paitsi laadukkaita, myös kantajansa näköisiä.

www.chicpienimuotihuone.fi

  • Minnan Ekoparturi-kampaamo Flow tarjoaa ekologista hiustenhoitoa sertifioidulla luonnonkosmetiikalla.

www.instagram.com/ekoparturikampaamoflowoulu

  • Pitja, Pitu Woodellery muovaa tyylikkään yksinkertaisia koruja luonnonmateriaaleista, puu niistä keskeisimpänä.

www.pituwoodellery.fi

  • Satu tekee liikkeessään Studio Fee upeaa kynsitaidetta.

www.studiofee.fi

  • Hanna Salon Virholta loihtii esiin asiakkaansa kasvojen parhaat piirteet.

www.salonvirho.com

  • Soili ja Susanna Kenkä-Casasta myyvät kivijalkaliikkeessään ja verkkokaupassaan ihastuttavia kenkiä, asusteita ja vaatteita.

www.kenkäcasa.com

  • Minnan yritys Mimosart Photography ikuistaa asiakkaalleen muistot kuvankauniisti.

www.mimosart.fi

  • Harrin yritys Photopalvelu luo ammattimaista, viimeisteltyä videosisältöä ”kun sanat eivät riitä”.

www.photopalvelu.fi

  • Niinan stailaustyö tuo esiin jokaisen naisen yksilöllisen kauneuden kokonaisvaltaisesti.

www.niinalumisalmi.com
Projektiimme lähti mukaan kolme, omalla persoonallisella tavallaan kaunista, rohkeaa, suomalaista naista. Emme halunneet mallien edustavan mitään tiettyä tyyppiä, vaan haussa oli nimenomaan naisia, jotka voisivat edustaa tyypillistä suomalaista naista.

Kauneus on ihan kaikessa ja kaikissa, ei vain muotilehden mallikuvissa. Tarvitset vain sinulle sopivan ja edustavan tyylin, joka korostaa vahvuuksiasi.

Kun tällä hetkellä elämme poikkeuksellista aikaa, sosiaaliset kontaktit on minimoitu ja kaikki seisoo paikallaan. Meillä ei ole ulkoapäin tulevia virikkeitä tai syitä pukeutua kauniisti, käydä laitattamassa kynsiä tai hiuksia. Itsensä ikuistaminen valokuvaajalla tai stylistin palveluiden käyttäminen ei tule heti ensimmäisenä mieleen. Silti, nyt jos koskaan pitäisi löytää syitä itsensä hemmotteluun. Nyt pitäisi löytää oma arvonsa sisäisesti ja itsestään. Kuinka paljon sinä arvostat itseäsi?

Oletko ajatellut, miten tyyli voi tuoda esiin sinun vahvuutesi? Jos tarvitset pientä tai isompaa piristystä arkeesi, niin ole yhteyksissä. Tehdään sinun budjettiisi ja tarpeisiisi sopiva paketti; niinalumisalmi@gmail.com/ 045-8529121.Kuvat @mimosartphotography, kuvauspaikka @Radissonbluoulu

Katso video muutoksista.


202 views0 comments

Recent Posts

See All