Search
  • niinalumisalmi

Mitä päälle jouluaattona?

6 ideaa jouluaaton pukeutumiseen


Joululook, kuten muutenkin tyyli saa olla rohkeasti kantajansa näköinen. Jouluna on lupa säihkyä, olla prinsessa tai heilua aamutakissa koko päivä. Kaikki kannattaa kuitenkin miettiä niin, että sinulla on hyvä olla, oli päälläsi mitä vain.


Haluan rohkaista sinua tänä jouluna pukeutumaan rohkeasti omalla tavallasi, löytämään oman persoonallisen kauneutesi ja sinun tapasi käyttää vaatteita ja asusteita iloiten. Sinun ei tarvitse olla niinkuin minä tai joku muu, pukeudu tyylin, joka saa sinut tuntemaan itsesi ihanaksi. Alta löydät innoitusta ja ideakuvia.


Aamutakista päivätakiksiHarmittaako, kun pitää pynttäytyä, vaikka haluaisit vaan roikkua aamutakissa. Et kuitenkaa kehtaa, koska kylään tulee koko suku tai joudut itse lähtemään kyläilemään... Kokeile ottaa aamutakki osaksi tyyliäsi. Rennon ei tarvitse tarkoittaa nukkavierua.


Aamutakki voi toimia myös päivävaatteena. Vai olisitko arvannut, että yllä olevassa kuvassa olen aamutakki päällä? Juhlalaukku ja kivat kengät tekevät farkuista vähän juhlavammat.Vilukissan villasukkailuaJos kuulut heihin, joilla on aina kylmä ja rakastat villasukkia, niin täältä tulee. Joulun lämpöinen villasukkalook, ja kuppi kuumaa glögiä tai kaakaota. Täydellistä!


Joulupaketista saadun myssyn tai hatun voi ottaa osaksi pehmeää kokonaisuutta. Vuoden aikana ahkerasti neulomasi taidonnäytteet ansaitsevat tulla esille myös aattoiltana.Pariisittaren jouluMustan ja valkoisen yhdistäminen pukeutumisessa on varma tapa näyttää tyylikkäältä.

Kun klassisen puhdas miellyttää silmää, voi tyylin rakentaa myös yhden värin varaan.


Mustan sijaan voit valita myös muun värin, vaikkapa valkoisen. Onhan valkoinenkin joulun väri, sitä mieltä talven luminen ihmemaa ainakin on. Pikkumustan ei siis tarvitse olla musta.

Minulle tästä vintage innoittuneesta tyylistä tuli mieleen vähä Amelie- elokuva, entä sinulle?Säihkettä päästä varpaisiinSeisooko iltapuku käyttämättömänä kaapissa vuoden ympäri? Tee päätös, että otat sen esille ainakin kerran vuodessa, vaikka jouluna. Keksi pariksi jotain arkisempaa tai vedä asenteella gaala-look kotijouluiltaan.


Yksi lempitavoistani arkistaa juhla-asu on lisätä siihen neule. Tähän joulu-ilmeeseen halusin kuitenkin säilyttää tietyn määrän juhlavuutta, joten valitsin vaatteiden seuraksi kultaiset kengät ja asusteet.

Kengät voivat korkkareiden sijasta olla vaikka nauhalliset kävelykengätkin, kuten kuvassa. Kauneus on kaikille yksilöllinen, eikä sen tarkoitus ole suinkaan olla epämukavaa.Rokimpi jouluRankempaa joulua? Vähän enemmän asennetta ja vähemmän lällyjä juttuja? Miksei musta ja synkeähkö voisi olla joulunkin juttu! Yhdistä koristelussa halloween ja joulu. Voisitko jouluna pitääkin pelottavat teemajuhlat?


Rock-stara asenne tuo potkua joulujuhlaan. Rokkityyli voi herätellä sinunkin sisäisen tähtesi ja itsevarmuutesi uudelle tasolle. Sitä ei tiedä kuin kokeilemalla.Satukirjan sivuilta karannutPunainen kuuluu ehdottomasti jouluun, mutta entä jos tänä jouluna käyttäisitkin sitä vähän erikoisemmin? Tempaise päälle jotain satumaista, anna mielikuvituksen lentää ja kysy vinkkiä lapsilta, jos tuntuu, ettet keksi.


Tuntuuko hulluttelu hassuissa vaatteissa ja övereissä asusteissa sinulle vieraalta? Ei haitaa! Vaikka et haluaisikaan hypätä satukirjaan kuvien osoittamalla tavalla, pukeutumisen ei tarvitse todellakaan olla jäykkää ja kaavamaista: kukkamekko voi kukkia keskellä jouluakin. Kultainen voi olla arjen väri. Kävelykengät voi pukea jalkaan mekon kanssa ja voit olla oma ihana itsesi, omalla tavallasi myös jouluna. Valitse tyyli, joka sopii sinun persoonallesi.

Miten sinä pukeudut jouluna? Onko sinulla tietynlainen joulutyyli, mille olet uskollinen vai tykkäätkö vaihtelusta? Millainen tyyli sinua puhuttelee? Kerro, mikä blogin tyyleistä oli sun suosikki.


Näiden vinkkien myötä haluan toivottaa sinulle kaunis lukijani, asiakkaani ja yhteistyökumppanini ihanan rentouttavaa ja upeaa joulunaikaa. Iloitse ja nauti asioista, mistä pidät! Tänä jouluna aion pitää pienen lomankin, joten älä säikähdä jos somessa ja sivuillani on hiljaista.


Niina


72 views0 comments

Recent Posts

See All