Search
  • niinalumisalmi

Mitä päälle kesän juhliin?

Updated: Jun 14, 2021

Kesäjuhlat tulossa? Etikettiin sen enempää paneutumatta, juhlapukeutumisessa tärkeää on ottaa huomioon päivän sankari ja pukeutua hänen toiveensa mukaisesti. Valitse vaatetus, joka on hieman vaatimattomampi kuin juhlittavan itsensä tyyli.


Tämän blogikirjoituksen vaatteet ja asusteet löytyivät mallin omasta vaatekaapista. Ne voisi hyvin pukea myös arkena, mutta ne sopivat hyvin kesään ja varsinkin hieman rennonpaan juhlamenoon.Neulottu Eleganssi


Auki puettuna neulottu tai virkattu liivi kehystää housuasun. Pitkästä neuleliivistä voit tehdä myös mekon, pukemalla sen kietaisutyylisesti vyön kanssa. Alle se usein vaatii esimerkiksi yksinkertaisen spagettiolkaimisen silkki- tai trikoomekon.


Takapuoli eteen puettuna taakse muodostuu kaunis v-mallinen selkämys. Valitse pukemistapa oman vartalotyyppisi ja mieltymyksiesi mukaan.


Kenelle?

  • Sinulle, joka pidät käsitöistä ja luonnollisesta tyylistä

  • Sinulle, jonka vahvuuksiin kuuluu upeat sääret (mm. sporttinen suora ja kapea i-vartalo)


Kukikasta GlamouriaIhana, samalla rento ja naisellinen maximekko sopii monenlaiseen menoon. Kokopitkän, mutta kukikkaan mekon ympärille rakennettu juhlatyyli on varma valinta esimerkiksi häihin tai yo-juhliin. Näyttävien korujen kanssa siitä saa dramaattisen ja kukkaseppeleen kanssa hempeämmän.


Kuvissa näkyvä mekko on käännetty selkäpuoli eteenpäin. Kokeile temppua oman mekkosi kanssa. Yhdestä mekosta saat näin kaksi vähän erityyppistä mekkoa. Tämä vinkki toimii parhaiten pienipoviselle, sillä puvun selkäpuolella ei tietenkään ole rintalaskoksia.


Kenelle?

  • Sinulle, joka rakastat hulmuavia helmoja

  • Mekkomalli sopii miltei kaikille vartalotyypeille!


Klassinen KaunotarPitkät, mutta ilmavan keveät ja leveälahkeiset housut ovat toinen tyylikäs vaihtoehto juhlapukeutumiseen. Kun alaosan linja on levenevä tai runsas, yläosa voi olla vaatimaton ja niukkalinjainen. Lisää juhlavuutta saat helposti pukemalla kaulaan useamman yhteensopivan kaulakorun.


Kun lisäät olkapäille rennon takkimaisen bleiserin ilme on viimeistelty. Takilla saat tyyliin myös lisää rentoutta jos vaikka arastelet tiukkaa yläosaa. Kun yläosa on auki, vyötärösi tulee silti esille.


Kenelle?

  • Sinulle, joka tunnet olosi kotoisammaksi housuissa

  • Sinulle, joka haluat korostaa vyötärönseutua (mm. tiimalasi ja päärynävartalo)


SilkkiperhonenSuoralinjainen silkkipaita kannattaa housujen kanssa puettuna ainakin osaksi asetella housujen sisään, jotta vyötärö tulee esille. Vyötärön korostamisesta ja sen hoikentavasta vaikutuksesta voit lukea lisää täältä. Moniväristen housujen kanssa sopii yläosa, joka noudattaa jotain väriä housujen väriskaalasta.


Jos silkkipaita on superpitkä, se voi toimia myös minimekkona esimerkiksi pitkän helmikorun ja nilkan ympäri solmittavien kenkien seurassa. Tämä voisi olla hauska ratkaisu esimerkiksi persoonalliseksi bilemekoksi.


Kenelle?

  • Sinulle, joka pidät rennosta ja helposta

  • Sinulle, joka haluat että vaatteet laskeutuvat, mutteivat ole vartalonmyötäisiä


Kaipaatko asustevinkkejä juhla- tai arkipukeutumiseen? Kysy minulta mitä vain tyyliin ja pukeutumiseen liittyen. Voit kommentoida joko blogin yhteyteen tai lähettää kysymyksen sähköpostitse. Kun tiedän, mitkä asiat sinua mietityttävät ja osaan vastata niihin paremmin blogissani. Ihanaa kesäpäivää sinulle!


Jos tarvitset stylistin henkilökohtaista avustusta ota yhteyttä niinalumisalmi.gmail.com tai 045-8529121.

126 views0 comments

Recent Posts

See All