Search
  • niinalumisalmi

Mitä stylisti tekee?

Updated: Jun 7, 2021

Useasti, kun kerron olevani stylisti, minun luullaan tekevän sisustussuunnittelutyötä tai vastaavasti ihmetellään, että eihän täällä Pohjois-Suomessa ole filmitähtiä stailattavaksi. Ei ehkä niin paljon tähtiä olekaan, mutta paljon ihania, ihan tavallisia ihmisiä ja yrityksiä kyllä. Mitä stylisti tai käytännönläheisemmin pukeutumisneuvoja tekee Oulussa? Mitä hyötyä stylistin palveluista voisi olla sinulle?


Millaista apua sinä voit stylistiltä eli tyyliasiantuntijalta saada?


mitä stylisti tekee


  1. Spesifisiä vinkkejä ja apua pukeutumisen kanssa esim. häihin, syntymäpäiville, ylioppilasjuhliin jne. olit sitten vieras tai päivänsankari. Voit ostaa palveluitani myös valokuvausta varten tai pyytää mukaan valokuvaukseen varmistamaan hyvän lopputuloksen.

  2. Käytännöllisiä vaatekaapin siivous- ja järjestelypalveluita. Pääset halutessasi kauttani eroon väreihisi ja tyyliisi sopimattomista vaatteista.

  3. Inspiroivia ja uusia ideoita antavia personal shopper-palveluita.

  4. Taloudellisia ja tehokkaita kapselivaatekaapin kokoamisia.

  5. Jotain elämyksellistä ja täysin erilaista kuten fantasiastailaus yhdistettynä tarinaan runon muodossa, ikuistettuna yhteistyökumppanini ottamaan valokuvaan. Lue lisää täältä.mitä stylisti tekee, morsiamen stailaus


Tiesitkö, että vaatepulmien lisäksi autan myös hiusten-ja meikin kanssa. Esimerkiksi sopivien meikki-ja hiusvärien valinta kuuluu asiantuntemukseeni. Voin myös suunnitella sinulle uuden hiusmallin- ja tyylin. Meikki- ja hiustyylitoteutuksia teen joskus itse, joskus teetätän yhteistyökumppanilla tilanteen mukaan. Hiustyyliaiheisen blogijutun löydät täältä.


Jos sinun on vaikea löytää itsellesi sopivaa vaatetusta kaupasta tai haluat teetättää erityisen vaatteen, tarjoan suunnitteluapua. Kauttani löydät laadukkaat ompelimopalvelut ja tarvittaessa yksilöllisemmän kankaan suunnitteluun myös kuosisuunnittelijoita.


mitä stylisti tekee

Kenelle tyylipalvelut on suunnattu?


1. Sinulle, joka olet kiireinen tai et jaksa shoppailla.

Teen työläimmän puolestasi. Nopeutan ja helpotan sopivien vaatteiden löytämistä.


2. Sinulle, joka olet kiinnostunut tyylistä ja vaatteista, mutta et ole aivan tyytyväinen omaan vaatekaappiisi.

Autan sinua yhdistelemään vaatteita ja värejä tyylillesi sopivalla tavalla. Täydennämme vaatekaappiasi tarvittaessa uusilla vaatteilla ja asusteilla ja rakennamme kokonaisuudet, jotka imartelevat sinua. Voin myös suunnitella sinulle kokonaan uuden tyylin päästä varpaisiin tai koko vaatekaapin rakenteet voidaan suunnitella tarpeitasi paremmin vastaaviksi.

3. Sinulle, joka toivoisit edustavan pukeutumisen olevan helpompaa ja selkeämpää.

Jos vaatekaappisi on iso, muodostamme selkeitä, helppokäyttöisiä ja monipuolisia kapseleita. Halutessasi hankimme sinulle uuden kapselivaatekaapin. Voit katsoa yhden esimerkin asiakkaan omista vaatteista muodostetusta kapselista täältä.


4. Sinulle, joka haluat näyttää kauniilta ja tyylikkäältä persoonallesi sopivalla tavalla.

Ostaessasi palveluitani sinun ei tarvitse pelätä, että persoonasi ei saisi näkyä. Otan aina huomioon sinun toiveesi ja ajatuksesi. Teen ehdotuksia ja suosituksia sinun luonnolisen värimaailmasi, vartalonmallisi ja persoonallisuutesi mukaan.


Tilaa minulta laadukkaat ja kokonaisvaltaiset tyylipalvelut tai kysy lisää 045-8529121 tai niinalumisalmi@gmail.com. Palveluitani voit ostaa myös lahjakortin muodossa :). Kerro jos sinulle tuli mieleen jokin tyylipalvelu, minkä sinä tarvitsisit ja mitä listaltani ei vielä löydy! Tarvitseeko yrityksesi stylistin näkemystä? Kerro minulle millaisesta jutusta on kysymys, niin pystyn antamaan hinta-arvion.


Kuvat: Minna Asp, MimosArt Photography

Malli ja korut: Pitja Simi, Pitu Woodellery

Kuvauspaikka: Hirvaskosken Kartano, Pudasjärvi

127 views0 comments

Recent Posts

See All