Search
  • niinalumisalmi

Miten olla tyylikäs kotonakin?

Kun ollaan paljon kotona, tyyli on saattanut kokea kovia. Kotityyli on super mukava, mutta miksei se samalla voisi olla myös silmää miellyttävä ja mieltä kohottava.


Collegehousutkin voi pukea kauniisti. Upgreidaa oma kotityylisi ja tuo siihen lisämausteita. Alla inspiraatiota ja ideakuvia, mistä aloittaa.


Bling asennettaPaljetit ja kimallus vaihtavat tunnelman. Jos et pidä paljeteista vaatteissa, voit laittaa kaulaan näyttävän korun.Skarpimpi rento
Paitapuseroissa on valinnanvaraa; voit valita puseron, joka tuntuu iholla pehmeältä ja mukavalta.

Oranssi tai oranssinpunainen ja armeijanvihreä on ihana väriyhdistelmä. Väriyhdistelmistä voit lukea lisää täältä.


Luonnonläheinen ja soljuvaJos olet hametyyppiä ja pidät neutraalista värimaailmasta, kuvan tyyli voisi olla sinun housutyylisi.Kotilookin kehykset

Bleiseri nostaa heti kotiasusi tunnelman salilta tulleen näköisestä huolitellummaksi. Rento bleiseri voi olla jopa collegekangasta, jolloin se on kaukana tiukasta sihteeri-ilmeestä.Home de lux


Joskus perinteisen kotityylin voi yksikertaisesti heittää roskakoriin ja vetäistä kunnolla överit. Tämä voisikin olla huippu idea nyt äitienpäivän kunniaksi tai seuraavan sadepäivän ohjelmanumeroksi!


Laita ykköset päälle, pidä kaverin kanssa juhlagourmetleffapäivä tai pukeutukaa perheellä näyttävästi koti-iltaan. Jos et saa seuraa tai kaverit ovat kaukana, haasta itsesi ja kauempana asuvat kaverit pukeutumaan kauniisti itseään varten.


Muista! Kotonakin voi ja saa olla kaunis! Toki verkkaripäiviäkin tarvitaan, mutta pidä itsesi pirteänä ja usko omaan ihanuuteesi ja kauneuteesi! Jos tarvitset edeltävän todistamisessa tai tyylisi löytämisessä kaveria, niin soita tai kirjoita minulle 045-8529121/ niinalumisalmi@gmail.com. Lisää tietoa palveluistani löydät täältä.

97 views0 comments

Recent Posts

See All