Search
  • niinalumisalmi

Omien värien löytäminen

Pelkkä oikea värivalinta voi saada sinut säteilemään. On päiviä, jolloin tunnet itsesi väsyneeksi tai et koe olemustasi oikein itseksesi. Tällöin on hyvä pukea päälle vaate, jonka väri saa sinut näyttämään raikkaammalta.


omien värien löytäminen

Parhaat värisi ovat sinulle voimavärejä, jotka imartelevat omaa väritystäsi. Parhaiden väriesi kanssa et välttämättä tarvitse meikkiä ollenkaan, sillä nämä värit toistavat omia luonnollisia värimaailmojasi.

Miten tunnistat värit, jotka sopivat sinulle? Miten löydät voimavärisi?

Yksinkertainen keino löytää itselleen sopiva väri on etsiä vaate, joka on mahdollisimman lähelle silmiesi värinen. Monien silmissä on useita eri sävyjä ja värejä, joten tähän ei välttämättä ole yhtä ainutta oikeaa ratkaisua.Toinen tapa hahmottaa väritystäsi on katsoa ihosi väriä. Usein jos ihosi kellertää, olet lämmin vuodenaikatyyppi ja lämpimät punaiset saavat ihosi hehkumaan.


Jos olet vuodenajaltasi esimerkiksi lämpimiin vuodenaikoihin lukeutuva kevät olet ehkä huomannut, että persikan väri tai haalean oranssin sävy lähellä kasvoja saa ihon näyttämään kauniilta, kevyesti päivettyneeltä. Jos pidät tummista väreitä, kuten mustasta ja erittäin tummasta sinisestä, yhdistä niihin sinun omia sävyjäsi ja tulos on luonnollisempi.
Kylmille vuodenaikatyypeille sopivat paremmin kylmän pinkit ja violetihtavat punaiset. Jos ihossasi on sinertävän punainen tai enemmän punakka pohjasävyltään kuulut tähän ryhmään.


Yleisesti ottaen, jos olet kesä suosi haaleampia punaisia. Talvi-väritys on itsessään isompi kontrasteiltaan ja sallii myös tummempia värejä. Syksyisiä punaisia ovat mm. ruosteenpunainen ja ruskehtava viininpuna. Värityksiä voit halutessasi muuttaa hieman meikillä.


Haluatko tietää enemmän väreistä pukeutumisessa? Käy katsomassa blogikirjoitukset "Mitkä värit sopivat sinulle?" ja "Mitkä värit sopivat yhteen?"


parhaat värit sinulle

Haluatko henkilökohtaista opastusta värien kanssa? Onko tyyli hukassa? Autan sinua löytämään ihanuutesi mielelläni! Kerro minulle, millainen ongelmasi on, niin ratkaistaan se yhdessä. Soita 045-852912 tai laita sähköpostia niinalumisalmi@gmail.com.
197 views0 comments

Recent Posts

See All