Search
  • niinalumisalmi

Tarinallinen stailaus ja voimavalokuvaus


#oletupeanainen #kauneuselämys #voimavalokuvaus #niinalumisalmi #suvimarjala #oulu #raahe #stailauspalvelut

Kaipaatko hieman boostia ja itsetunnon kohotusta? Jos viime vuosi oli sinulle erityisen raskas ja uusi vuosi ei tunnu sekään oikein alkaneen kunnolla, osta itsellesi tai lahjaksi elämys, joka nostaa arjen yläpuolelle.


"Upea sinä" on sinun tarinasi runon ja valokuvan muodossa ikuistava erityinen kokemus. Se tuo esiin sisäisen kauneutesi ja vahvuutesi visuaalisesti.


Kokemus alkaa haastattelulla. Vastaustesi perusteella ja toiveittesi mukaisesti suunnittelen sinulle sopivan kuvaustyylin ja tarinan. Se mitä haluat kertoa, on sinun päätettävissäsi ja kaikkiin kysymyksiin ei ole pakko vastata. Kuva ja runous syntyy sen perusteella, millainen kuva sinusta värittyy.


#kauneuskokemuksia #stailauspalvelut #voimavalokuvaus #niinalumisalmi #suvimarjala #upeasinä #oletupanainen #raahe #oulu

Mikä on sinusta kaunista ja mikä hetki on sinun elämässäsi ollut merkityksellinen?


Jos olisit satuolento tai sankari, kuka olisit? Herkkä keijukainen, ylväs soturi, supersankaritar? Mikä olisi sinun taikavoimasi? Ehkä olisit upea kuningatar tai enemmän hempeä prinsessa. Tai olisitko luonnonvoima, myrsky, sade tai maanjäristys?


Pidätkö yleellisestä ja runsaasta tunnelmasta ja kimalluksesta vai enemmän luonnollisen kauniista ja maanläheisestä?


#oletupeanainen #upeasinä #voimavalokuvaus #kauneuskokemuksia #niinalumisalmi #suvimarjala #raahe #oulu #stailauspalvelut

Kuvauspäivänä voit rentoutua ja nauttia meikkauksesta ja hiustenlaitosta. Kuvauksessa olet vain oma aito ja kaunis itsesi. Jos siltä tuntuu, vinkkejä poseeraukseen on saatavilla.


Hinnat alkaen 550 € sisältäen haastattelun,suunnittelun, kevyen meikin, kampauksen ja stailauksen sekä valokuvauksen studiossa ja kaksi kuvaa sähköisessä muodossa. Samaan hintaan kuuluu kokonaisvaltainen kauneuskokemus ja itsesi hemmottelupäivä. Tilaa sähköpostitse niinalumisalmi@gmail.com tai soittamalla numeroon 045-8529121 Kysy lisää ja kootaan paketti, joka sopii sinun budjetillesi ja vastaa sinun arvojasi ja tarpeitasi.#kauneuskokemuksia #upeasinä #niinalumisalmi #suvimarjala #stailauspalvelu #kauneuselämys #sinuntarinasi

Me monet nautimme kauneudesta ympärillämme, mutta huomaathan myös oman kauneutesi. Jokainen ihminen on kaunis ja omalla tavallaan upea!

Jatkan taas ensi viikolla Tyylikkään pukeutumisen- sarjaa, mutta tästä ihanasta uudesta jutusta täytyi päästä kertomaan sinulle heti! Tämän myötä toivotan kaunista ja onnellista viikkoa!


Valokuvat: taitava Suvi Marjala ja kuvissa upea Eija Fors-Heikkilä.645 views0 comments

Recent Posts

See All