Search
  • niinalumisalmi

Tyylikäs äiti

Updated: Oct 12, 2021


Mitä tarkoittaa tyyli äidille? Enimmäkseen sitä, että lapsilla on laadukasta ja kivaa päällä. Itsellä ei ole niin väliä; hiukset pyöräytetään sutturalle (sotkuinen nuttura) pään päälle ja jotain vaatteen tapaista kiskaistaan niskaan pikaisesti. "Suttura" on erittäin tuttu kampaus myös itselleni sekä lasten, että siitä seuranneen kiireen takia..


Entä jos äitikin voisi olla elämänsä päähenkilö ja hankkia itselleen välillä jotain kivaa? Mitä jos hänkin voisi katsoa peilistä itseään ja todeta " näytät nätiltä tänään".

Pikkutytöt kulkevat mekko päällä yhtenään, mutta leikkivät silti hiekkalaatikolla ja sotkevat. Ei haittaa vaikka sotkeutuu, lian voi pestä pois. Samalla tavalla kuin lastesi vaatteet, sinunkin vaatteesi puhdistuvat pesussa. Älä pelkää mitä muut ajattelevat, on sinun oikeutesi näyttää hyvältä.


Käytännöllinen on toki lasten kanssa vähän pakonkin sanelema, mutta käytännöllisestäkin saa kivaa, kun sitä vähän värittää. Kauniin tyylin ei tarvitse olla hankala. Vaihda vaikka aluksi tuulipuvuntakki nahkatakkiin tai trenssiin, jossa on sadetakkimainen pinnoite. Tuulitakin kanssa voit pukea myös rennon hameen.Yksityiskohdat viimeistelevät asun. Ihan vauvaikäisen tai taaperon äidin voi olla haastavaa käyttää koruja, kun ne päätyvät helposti pienten käsien kiskottaviksi. Hiuspanta sen sijaan ei kärsi niin helposti kovasta käsittelystä. Lisäksi panta on huippujuttu, kun hiustenpesu on jäänyt välistä kiireessä.Äiti, varaa nyt itsellesi aika arkea helpottavan ja siihen kauneutta tuovan kapselivaatekaapin kokoamiseen tai osta ko. palvelu lahjaksi äidille, jonka elämään haluat tuoda vaihtelua ja piristystä. Soita 045-8529121 tai lähetä sähköpostia niinalumisalmi@gmail.com.


Tässä blogijulkaisussa esiintyvä Jenni on neljän aktiivisen mm. moottori- ja hevosurheilua harrastavan lapsen äiti. Arjessa oma itse unohtuu useasti ja tuntuu, että samat vaatteet pyörivät päällä viikosta toiseen. Kävin kurkkaamassa Jennin kaappiin ja muodostimme kolme erilaista, helppoa ja reipasta tyyliä. Katso sinäkin kaappiisi uusin silmin!

156 views0 comments

Recent Posts

See All