Search
  • niinalumisalmi

Tyylikäs pukeutuminen, osa 2: Pikkumusta

Musta, noin polvimittainen mekko on hyvä pohja monelle asulle. Blogikuvista voit valita sinun persoonallesi sopivia mausteita kokonaisuuden rakentamiseen ja mekon stailaamiseen.


Kerrostamalla saat tästä vaatteesta irti monenlaista. Pukemalla yläosan päälle paidan, t-paidan tai muun yläosan, saat mekosta hameen. Yhdistämällä toisen alaosan kanssa, malliltaan yksinkertainen mekko toimii yläosana.


Voit kokeilla pukea mekkosi alle myös housut. Tämä sopii yleensä, jos mekkosi helma on maltillinen. Tällä tavalla olet muodostanut jälleen yhden uuden tavan pitää mekkoasi.


Myös pelkästään asustamalla eri tavoin voit luoda mekostasi erilaisia kokonaisuuksia. Erikoiset sukkahousut tai puuvillaiset sukat tuovat asusi lähemmäksi arkea.


Mekko 1

Kimaltava kotelomekko


Leikittelemällä kokonaisuuksissa erilaisilla materiaaleilla saat mustasta väristä mielenkiintoisempaa. Mustaa väriäkin on montaa erilaista ihan rehellisestä mustasta esimerkiksi sinisempään tai harmaampaan mustaan.


Kotelomekko on vähemmän perinteinen kun sen pinta kimaltaa tai kun materiaalina toimii esimerkiksi nahka. Mekosta saa pitkän tunika-tyyppisen yläosan, kun nostaa vyön avulla helmaa lyhyemmäksi.


Mekko 2

Pitkähihainen samettimekko


#mekkotyylillä #niinalumisalmi #pukeutumispalvelut #yksinkertainentyyli

Sametti itsessään on juhlava materiaali, mutta yhdistämällä sen t-paidan tyyppiseen yläosaan ja vyölaukkuun sekä reippaisii maihareihin tai tennareihin se on arkikelpoisempi.

Yksinkertainen, mutta erilainen ilme syntyy, kun puet mekon alle oman tyylisesi paitapuseron ja siihen yhteensopivat sukat maihareiden kanssa.Mekko 3

Vintagemekko kevyttä, läpikuultava materiaaliaValitsin mekon kanssa yhdisteltäviksi paitoja, joiden materiaalit ovat yhtä kevyitä kuin mekko. Yhtähyvin voisit kuitenkin pukea mekon myös neuleen kanssa tai yhdistää rock-henkisemmin niittivyöhön ja nahkajakkuun.Mekko 4

Mekko joustavasta materiaalista


#mekkotyylillä #pukeutumispalvelut #tyylikäspukeutuminen

Joissakin tapauksissa mekkoa pystyy käyttämään selkä eteen käännettynä. Näin käytän itse tätä joustavaa mekkoa. Koko mekon ilme muuttuu, kun sen kääntää ympäri.Mekko 5

Hauska hapsumekko


Pukemalla mekon päälle tunikan tai lyhyemmän mekon vain sen helma jää näkyviin mielenkiitoisesti. Tällä tavalla mekko toimii toisen mekon yksityiskohtana, eikä ole asukokonasuuden hallitseva osa.


Piditkö tästä mekkoaiheesta? Lue tyylikkään pukeutumisen ensimmäinen osa bleisereistä täältä.167 views0 comments

Recent Posts

See All