Search
  • niinalumisalmi

Uusin siivin kohti kevään valoa

Updated: Jun 23, 2021Mitä on tyylikkyys? Tyylikäs pukeutuminen ei ole sitä, että joudut pukemaan päällesi jotain mikä näyttää hyvältä, mutta ei tunnu oikealta ja mitä inhoat. Oikea tyyli on kantajansa näköinen ja tuo sinut esiin parhaassa valossa. Se saa sinut tuntemaan olosi hyväksi.


Saatat ihailla jonkun toisen tyyliä ja pettyä huomatessasi, että et näytä samalta, vaikka ostaisit samoista liikkeistä ja samoja merkkejä kuin hän. Vika ei ole sinussa!Oikea tyyli on sinun näköisesi, persoonallisen kaunis. Koska sinä et ole sen näköinen kaunis kuin siskosi, ystäväsi tai äitisi, mutta olet silti upea. Sinä olet hyvä ja arvokas sellaisena kuin olet!


Tyylikkyys rakentuu sinun olemustasi hivelevistä väreistä ja vaateyhdistelmistä, jotka tuovat esiin sinun mallisi vahvuudet sekä asusteista ja yksityiskohdista, jotka istuvat persoonaasi niin kuin hansikas.


Tuntuuko sinusta, että sillä ei ole mitään väliä mitä sinulla on päällä? Kuka siitä mitään välittää? Sinun itsesi pitäisi välittää.

Se miten kohtelet itseäsi ja minkä arvoisena näet itsesi on tärkeää. Jokaisessa, myös sinussa on paljon käyttämätöntä potentiaalia niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Oikean tyylin löytäminen on vähän niin kuin hukassa olleen oman itsensä löytäminen.


Miten voit löytää itsesi pukeutumisen avulla? Itsellesi sopivan tyylin löytäminen on tavoittelemisen arvoinen asia. Se tapahtuu siinä hetkessä, kun katsot itseäsi ja toteat, että ethän sinä ole toukka vaan lentovalmis perhonen.
Viestini sinulle tänään on seuraava. Älä odota erityistä tapahtumaa tai hetkeä ikäänkuin antamaan lupa sille että saat olla upea. Pukeudu itseäsi varten! Kun katsot itseäsi peilistä sinun pitää nähdä se; olet kaunis!

Kuvissa näkyvä suunnittelemani puku (koko n. 36/38) on myynnissä ja sovittavissa Oulussa ja Raahessa. Puvun on ommellut Maarit Paasimaa, ompelimo Kaunis Ommel. Tiedustella voit sähköpostitse niinalumisalmi@gmail.com tai puhelimitse 045-8529121.

132 views0 comments

Recent Posts

See All